H1.cz nabízí klientům Google Analytics Premium

14. říjen 2015

Díky členství ve skupině WPP a GroupM nabízí internetová agentura H1.cz v České republice nově analytický nástroj Google Analytics Premium. Řadí se tak mezi několik málo agentur, které poskytují tuzemským klientům licenci i kompletní implementaci tohoto nástroje.

Google Analytics Premium je rozšířenou verzí bezplatných Googe Analytics a nástroj je vhodný zejména pro velké korporátní klienty. Přináší jim velmi pokročilé analytické funkce a oproti bezplatné verzi zvládá zpracovat větší množství dat - až 1 miliardu požadavků za měsíc, se kterými se také mnohem pohodlněji pracuje.

Díky propojení s nástroji na zobrazování (serving) reklam umožňuje také klientům velmi přesné cílení na základě zákaznických dat (ať již například ze CRM, nebo z jejich chování na webu apod.)

Certifikovaná agentura Sklik Certifikát Mergado