H1.cz navrhne online strategii a nový web pro Preciosa Crystal Components

10. listopad 2015

Internetová agentura H1.cz zvítězila ve výběrovém řízení společnosti Preciosa Crystal Components. H1.cz navrhne celkovou komunikační strategii společnosti v online prostředí. Její klíčovou součástí bude i návrh zcela nové webové prezentace, jejíž spuštění je plánované na 1. 1. 2016.

Během výběrového řízení jsme ocenili výrazně prozákaznický přístup H1.cz, který přesahuje běžný rámec,“ říká Ivana Koutová, manažerka propagace Preciosa Crystal Components, a dodává: „Agentura si vybrala jeden z našich zákaznických segmentů, u kterého provedla dotazování, a představila detailní návrh myšlenkové stavby webu i dalších online aktivit s přímou vazbou na naši firmu a zákazníky.“

Strategie online komunikace společnosti Preciosa Crystal Components vzniká od samého počátku v souladu s přístupem „See Think Do Care“. Velký důraz proto klade H1.cz na výzkumnou část projektu. Znalost cílových skupin reprezentovaných tzv. personami a rozkrytí rozhodovacích fází jejich nákupního chování je totiž v tomto frameworku klíčové. Na výzkum pak naváže návrh vhodných sdělení a komunikačních kanálů, které budou přetaveny až do akčního plánu pro online komunikaci společnosti.

Netradiční přístup při přípravě a prezentaci našeho řešení nám ukázal, že jít proti klasickým konvencím se vyplácí,“ říká Jan Vašíček, account manager v agentuře H1.cz.

Samotná webová prezentace bude odrážet staletou historii a prověřenou kvalitu výrobků společnosti, ale také jejich nadčasovost, i spolupráci se současnými designéry. Preciosa Crystal Components se zaměřuje z 99 % na zahraniční trhy, zejména na Asii, Blízký východ a Brazílii. Web se stane důležitým akvizičním kanálem pro B2B segment napříč všemi klíčovými regiony.

Certifikovaná agentura Sklik Certifikát Mergado